Terugslagklep

Bij UVT technische componenten vindt u een breed aanbod terugslagkleppen, A-merken én alternatieve merken zijn leverbaar!

Betrouwbaar

Een terugslagklep is een simpele maar belangrijke constructie die ervoor zorgt dat iets wel de ene kant op kan stromen, maar niet de andere kant. Dit klinkt simpel maar de eisen die aan een terugslagklep worden gesteld zijn hoog. Het deksel moet feilloos dicht slaan en mag niet kapot gaan. Een niet functionerende klep kan soms grote gevolgen hebben. Terugslagkleppen kunnen toegepast worden in onder andere riolering en pompen. Voor UVT technische componenten is het belangrijk dat we werken met merken die betrouwbaar zijn, zeker als het gaat om een terugslagklep. Een terugslagklep van goede kwaliteit is zo volledig ontwikkeld dat we deze zeker kunnen omschrijven met de volgende kernwoorden; efficiency, veiligheid en eenvoud.

Brochure

UVT technische componenten heeft voor u een selectie gemaakt van diverse merken en modellen. In onze online brochure kunt u deze eens bekijken, maar wij geven u ook graag mondeling advies. De selectie van onze merken en modellen wil niet zeggen dat we niets anders leveren. Wij kijken graag met u mee wanneer u een specifiek model of merk zoekt. Ook onze knowhow delen we graag bij vragen van uw kant. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Kwaliteit

UVT technische componenten levert terugslagkleppen binnen Nederland maar ook in het buitenland. Geen wonder, want onze terugslagkleppen voldoen aan de hoogste eisen en zijn van uitstekende kwaliteit. U kunt bij ons onder andere terecht voor kleppen van roest vrij staal, brons, gietijzer en messing. Wanneer u op zoek gaat naar onze producten in de online brochure zult u eenvoudig de materialen terug kunnen vinden. Daarnaast staat van elke klep gespecificeerd wat bijvoorbeeld de maximale druk of temperatuur is. Zo kunt u nagaan of de klep voor uw doeleinde geschikt is. Omdat wij het belang van de juiste terugslagkleppen willen onderstrepen, en daarnaast het juiste gebruik, kunt u bij twijfel ons altijd benaderen.

Wij zijn te bereiken via telefoon, mail of het contact formulier op onze website.

Meer weten?

    Bedrijf:

    Contactpersoon:

    Emailadres:

    Een aantal van onze merken