Kogelkraan

Bent u op zoek naar een kogelkraan?  Dan hoeft u niet verder te zoeken. Dankzij het brede en uitstekende aanbod van UVT technische componenten zult u bij ons vinden wat u zoekt. Of u nu op zoek bent naar een PVC, RVS, messing of stalen kogelkraan, wij kunnen u veel verschillende soorten kogelkranen leveren. Dankzij ons brede aanbod van producten kunt u bij ons terecht voor uw totale benodigdheden. Wel zo gemakkelijk, één leverancier voor al uw producten. Daarnaast is het fijn om te weten dat u bij ons niet te veel betaald. Want dankzij ons stabiele bedrijf en brede netwerken kunnen wij u de producten aanbieden tegen een scherp concurrerende prijs.

Techniek

Een kogelkraan is toe te passen om de stroming van gas of een vloeistof geheel of gedeeltelijk af te sluiten. Door het eenvoudige (hand)mechanisme is de kraan snel open of dicht te draaien. Een kogelkraan is toe te passen in onder meer de watervoorziening, gasvoorziening en elektrische centrales. UVT technische componenten levert kogelkranen in T-Vorm en L-Vorm. Onze uitgebreide en complete series omvatten vele types in een- twee- of driedelige uitvoeringen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om de aansluitingen zoals een draadaansluiting of lasaansluiting. De specialisten van UVT technische componenten adviseren u graag over alle producten en hun toepassingen. Het voordeel van direct advies is dat verzekerd bent van de juiste materialen voor uw situatie en doeleinde.

Catalogus

UVT technische componenten heeft ook een uitgebreide online catalogus die u kunt inzien. Naast de standaard merken en types die wij voeren, staan we altijd voor u klaar om voor een passend alternatief te kijken. Wanneer een alternatief merk voor uw situatie de beste oplossing is zullen wij altijd op zoek gaan naar een kwalitatief verantwoorde oplossing.

Locatie

UVT technische componenten is gevestigd in Noordwijk en is dan ook actief binnen onze landgrenzen. Maar ook in het buitenland leveren wij onze producten en dankzij de uitstekende contacten met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland profiteert u van een snelle reactie en een concurrerende prijs!

Maak nu kennis met de producten van UniVtrade en laat u, net als vele anderen, overtuigen van onze persoonlijke service en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Meer weten?

    Bedrijf:

    Contactpersoon:

    Emailadres:

    Een aantal van onze merken