Afsluiter

UVT technische componenten is een eigentijdse handelsonderneming op het gebied van technische componenten. Ook als het gaat om de aanschaf van een afsluiter bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide praktische en technische kennis over onze producten, zijn wij in staat u altijd een gericht advies geven. Wij bieden u een breed pakket afsluiters aan, welke geschikt zijn voor velerlei toepassingen op het gebied van water, lucht, gas en stroom.

Locatie

Ons bedrijf is gevestigd in Noordwijk maar is werkzaam in binnen- en buitenland. Dankzij onze persoonlijke service weten klanten ons te vinden. Zo houdt onze service onder meer in dat u met ons afspraken kunt maken over het op voorraad houden van de door u gewenste producten, gericht advies van professionals, ons brede productenpakket of een vaste contactpersoon die de zaken direct voor u regelt. Of u nu een grote of kleine bestelling voor afsluiters wilt plaatsen, het is voor ons geen enkel probleem. Elke bestelling wordt met zorg afgehandeld. Wij kunnen u driewegafsluiters, bronzen en messing schuifafsluiters, bronzen klepafsluiters in zware uitvoering, naaldafsluiters en vele andere afsluiters leveren. Onze Messing kogelafsluiters hebben we voor u met verschillende druktappen en uitvoeringen.

Kwaliteit

Bij UVT technische componenten staat kwaliteit voorop. Zo hebben we voor u kwalitatief hoogwaardige afsluiters met verchroomde body en een RVS, stalen of verchroomde hendel. Daarnaast willen we ook de complete lijn kogelafsluiters voor gas, welke UVT technische componenten voor u kan leveren, noemen.  Deze zijn voorzien van EN331 & DVGW keur.

Brochure

Wilt u weten of wij de afsluiter die u nodig hebt ook kunnen leveren? Bekijk onze online brochure eens. Deze brochure zal u verrassen door het complete aanbod. Mocht er desondanks toch een product niet in vermeld zijn, neem dan contact met ons op. Wij zijn vrijwel altijd in staat de gewenste afsluiters te bestellen. Want naast ons aanbod van gerenommeerde merken bieden wij u ook alternatieve merken. Ook daarvoor geldt dat de kwaliteit voorop staat. De goede contacten met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland zorgen voor een snelle reactie en een concurrerende prijs.

Laat u overtuigen door onze snelle en goede afhandeling van uw vraag of bestelling. UVT technische componenten is meer dan een allround leverancier, ervaar het zelf!

Meer weten?

    Bedrijf:

    Contactpersoon:

    Emailadres:

    Een aantal van onze merken